Treatments

Behandelingen

 

 

Relax behandeling (75 minuten)
Deze behandeling omvat het reinigen en stomen van de huid, een peeling, het epileren van ongewenste gezichtshaartjes, onzuiverheden verwijderen en tot slot een ontspannende massage van het gezicht, de hals, schouders en het hoofd. Daarna krijgt u warme kompressen op uw gehele gezicht en een verzorgend masker dat is aangepast aan uw specifieke huidtype. Als afsluiting van de behandeling brengen wij een verzorgende crème – afgestemd op uw huidtype – aan op uw gezicht.

 

 

Detox (45 minuten)
Deze behandeling omvat het reinigen en stomen van de huid, een peeling en het verwijderen van onzuiverheden. Daarna krijgt u een verzorgend masker op uw gezicht. Als afsluiting van de behandeling brengen wij een verzorgende crème – afgestemd op uw huidtype – aan op uw gezicht.

 

 

Relax mini (30 minuten)
Deze behandeling omvat het reinigen van de huid en tot slot een ontspannende massage van het gezicht, de hals, schouders en het hoofd. Als afsluiting van de behandeling brengen wij een verzorgende crème – afgestemd op uw huidtype – aan op uw gezicht.

 

 

Acne teen facial (45 minuten)
Deze behandeling omvat het reinigen en stomen van de huid met speciaal aangepaste producten voor de acne huid, een peeling en het verwijderen van onzuiverheden. Daarna krijgt u een verzachtend en kalmerend masker op basis van plantenextracten van hoefblad, melisse en tijm op uw gezicht. Als afsluiting van de behandeling brengen wij een verzorgende crème – afgestemd op uw huidtype – aan op uw gezicht.

 

 

Ontharen

Sugaren
Suikerpasta is een samenstelling van suiker en water, gebaseerd op recepten uit het Midden-Oosten. De bereiding is 100% natuurlijk, bevat water en suiker, zonder chemisch product, geur- of kleurstoffen en geen citroensap.Het is hypo-allergeen, veroorzaakt geen huidirritatie en dode huidcellen worden mee weggenomen. De behandeling is minder pijnlijk en resulteert in een zachte huid.

Na de behandeling kunnen er eventueel rode vlekjes op de huid ontstaan, deze zullen echter weer snel verdwijnen. Dit is namelijk een natuurlijke reactie van de huid die wordt veroorzaakt wanneer een haar wordt uitgetrokken. Hoe groter de haarwortel en hoe dikker het haar, hoe groter het vlekje.  Als de haartjes op den duur dunner worden, worden de vlekjes ook kleiner.

 

 

Aanvullende behandelingen

  • Verven wimpers of wenkbrauwen
  • Verven wimpers en wenkbrauwen
  • Epileren wenkbrauwen
  • Modelleren wenkbrauwen

 

 

Pedicure (45 minuten)
De behandeling omvat het reinigen van voeten en nagels, knippen en polijsten van teen nagels, eelt verwijderen,  verwijderen likdoorns. Als afsluiting van de behandeling brengen wij een verzorgende voetencrème aan.
Eventueel ook ingroeiende- of kalk nagels behandelen.

 

 

Hand- en/of voetpakking
Een heerlijke aanvulling die u bij een gezichts- of voetbehandeling  kunt toepassen.

 

 

Massage

  • Voetreflexologie massage
  • Warme gember kompressen
  • Klankschaal & massage
  • Fonoforese (stemvorken)