NIEUW!!

Daisy Philipsen heeft in 2006 Beauty Solutions opgericht, nu ruim 10 jaar verder is het een mooie gelegenheid voor iets nieuws. Joyce van Nelfen geeft behandelingen die met name gericht zijn op innerlijke rust, met als doel de harmonie te herstellen. Daisy haar specialiteit ligt op het gebied van behandelingen gericht op de ontspanning, verbetering van de huid, pedicure en manicure.

buddha.water

Innerlijk en uiterlijk verzorging gaan vanuit de oosterse behandelwijze hand in hand. Een voorbeeld hiervan is dat zowel de huid, de dikke darm en de longen uitscheidingsorganen zijn. Zodra het proces van uitscheiden niet in harmonie is uit zich dat op een gegeven moment in één van deze of overige organen en onze emoties. Als je werkt aan de huid (uiterlijk) en het innerlijk (organen, emoties, spiritueel) creëer je balans. Hierdoor ontstaat er harmonie en rust.

 

Nieuw bij Beauty Solutions > Voetreflex massage

Voetreflexologie is een oude natuurgeneeswijze, alle organen, zenuwen, klieren en weefsels zijn via energiebanen terug te vinden op de voeten. Wat voetreflexologie doet is werken met de subtiele energie stromen die het lichaam nieuwe energie geven. Speciale technieken zoals druk uit oefenen op de reflexzones en warmte toevoer kunnen blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd worden opgeheven. Hierdoor kan het betreffende orgaan of lichaamsdeel herstellen of versterken. Het lichaam wordt geholpen in het zoeken naar harmonie. Massage levert tevens een bijdrage aan een betere stofwisseling, en een sterker immuunsysteem.

 

Wij bieden verschillende combinaties van behandelingen aan.

Klik hier voor onze contact gegevens.